Handelen

Handelen op middellange termijn

poziam_1In de binaire optiehandel gaat het niet alleen over deals op korte termijn, maar ook op middellange en zelfs lange termijn. De vervaltijden, voor wie de voorkeur geeft aan de middellange termijn trading strategie, kunnen variëren van een dag tot een week en meer.

Transacties op lange termijn geven je een voordeel ten opzichte van de broker en een grotere kans om op den duur winst te behalen.

Om deze strategie toe te passen, heeft een technisch analyst grafieken nodig die termijnen van één dag of meer weergeven. Voordat een trader deze strategie kan gebruiken is het belangrijk dat de trend wordt waargenomen op de grafiek. De middellange termijn strategie voor de binaire opties Three Moving Averages gebruikt een eenvoudige indicator van bewegende gemiddelden. Het maakt ook gebruik van steun- en weerstandsniveaus.

Hoe zet je de Three Moving Averages strategie op?

Traders moeten zich altijd verzekeren van de aanwezigheid van een opwaartse of neerwaartse beweging op de markt omdat de beschikbaarheid van een middellange trend een van de belangrijkste voorwaarden is voor het gebruik van deze binaire opties trading strategie.

Met de Three Moving Averages trading strategie op middellange termijn mag het volume niet meer dan 4 procent zijn van het deposito. Zoals eerder vermeld, een simpel bewegend gemiddelde is poziam_2een indicator die gebruikt wordt in dit systeem. De termijn kan van een dag zijn of langer bijvoorbeeld bonuscode optie24. Bewegende gemiddelden hebben verschillende periodes. De kortste is een periode van 4 en is blauw gekleurd, de curve een periode van 8 en rood gekleurd, en tenslotte is de langste een periode van 40 en groen gekleurd. Om deze strategie makkelijker te maken kunnen traders een trendlijn op de garfiek toepassen of tenminste visueel de extremen markeren om te begrijpen in welke richting de actuele beweging gaat. Het belangrijkste dat je moet vaststellen is de richting van de huidige trend.

Je kan het langste bewegende gemiddelde gebruiken met een periode van 40 (in het groen). Is de prijs onder het bewegende gemiddelde, dan is de markt bezig met een poziam_3neerwaartse beweging. In gevallen waarin de prijs zich boven het bewegende gemiddelde bevindt is er sprake van een opwaartse beweging.

Het kopen van CALL en PUT opties tijdens een Moving Average Crossing (kruising van bewegende gemiddelden)

Om vast te stellen wanneer het mogelijk is binaire opties te kopen moet gekeken worden naar de curves van alle bewegende gemiddelden. Als ze in dezelfde richting worden geïmplementeerd, adviseren we om je voor te bereiden op de handel.
De positie van de bewegende gemiddelden in de grafiek hoeft niet elke vijf minuten gecontroleerd te worden.
Controleer ze een keer per dag om de situatie te bekijken en de nodige conclusies te kunnen trekken.

Als het langere blauwe bewegende gemiddelde het kortere rode gemiddelde van boven naar beneden kruist en het groene bewegende gemiddelde ook naar beneden gericht is, dan kun je een PUT binaire optie kopen.

poziam_4Dezelfde actie, maar in tegengestelde richting, wordt ook aanbevolen wanneer het blauwe bewegende gemiddelde het rode van onderen naar boven kruist. In dit geval is het raadzaam om een CALL optie te kopen vanwege het begin van een opwaartse beweging.

Tegelijkertijd zou het groene bewegende gemiddelde met een periode van 40 naar boven gericht moeten zijn.

Het is een perfecte trading strategie voor wie niet graag risico’s wilt nemen en de voorkeur geeft aan een afgemeten handel. Een groot voordeel van het gebruik van dergelijke handelsstrategie is dat de trader een veel betere kans heeft om winst te maken. Hoewel de uiteindelijke opbrengst lager is dan, bijvoorbeeld, de intraday (verlooptijd binnen 24 uur) strategieën.

preloader